Επιτραπέζια πόδια Espresso στην ιδιωτική κατοικία σας

Παρόλο που το γραφείο εσπρέσο μπορεί να φαίνεται ότι ήταν συνήθως τμήμα της οικιακής διακόσμησης, στην πραγματικότητα δεν τέθηκαν σε χρήση αν και μέσα στην αμερικανική οικιακή κατοικία μέχρι τελικά τα δεκαεννέα δεκαετία του ’20 κοίτα αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, οι οπαδοί του espresso στην Αγγλία ήταν ενεργητικοί στη δημιουργία χώρων επίπλων για να βοηθήσουν μια ατμόσφαιρα σε ένα κατάστημα espresso, η απάντησή τους ήταν ένα τραπέζι που είχε ύψος περίπου 27 ίντσες. Το πολύ μικρότερο ύψος γραφείου εσπρέσο 18-20 ίντσες που περιλαμβάνει τώρα εξελίσσεται σε «στάνταρ», έφτασε σε αλληλεπίδραση μέσα στο πάρτι, η απαγόρευση με τα δεκαεννέα είκοσι άλλαξε τον κύριο στόχο της σκηνής αναψυχής κατοικίας. Καθώς οι άνθρωποι μετακινήθηκαν σημαντικά από τα κοκτέιλ προς την κατεύθυνση του καφέ, ο J. Stuart Foote ήταν εκεί για να καλύψει τη νέα επιθυμία των αγοραστών και ονόμασε τον εαυτό του εφευρέτη του τραπεζιού εσπρέσο. Μέχρι επιτέλους η επιχείρηση του κ. Foote – η Imperial House επίπλων Company – άρχισε να αναπτύσσει μαζικά αυτήν την πρόσφατα επιθυμητή επίπλωση σπιτιού, οι διαδεδομένοι πολίτες υποβιβάστηκαν στο πριόνι των ποδιών των άνω τραπεζιών για να τους μεταφέρουν όλα μέχρι τη σωστή κορυφή. Ανεξάρτητα από την εύλογη παρουσία του, το γραφείο εσπρέσο έλαβε γρήγορα αναγνώριση εντός του αμερικανικού νοικοκυριού.

Παρόλο που η δομή και η μεγαλοπρέπεια είναι αναμφίβολα αρκετά νέα στην κατεύθυνση της σκηνής της διακόσμησης του σπιτιού σας, το τραπέζι εσπρέσο είναι χωρίς αμφιβολία το επίκεντρο του τόπου κατοικίας. Δεν έχει σημασία αν φέρει ένα βάζο που έχει μια σαγηνευτική οθόνη από μπουκέτα ή πράσινο, μια μεγάλη ποικιλία περιοδικών σχετικά με την αντίληψή σας σχετικά με τους χρήστες επιχειρήσεων και συζύγων και παιδιών, ή μόνο μερικά από τα διακριτικά σύνολα σουβέρ. Ποια είναι η θέση στην οποία βρίσκεται το κύριο συμπύκνωμα στην περιοχή κατοικίας. Θα μπορούσε να είναι η θέση ακριβώς όπου ο χρωματισμός των μωρών, η κατάσταση της βραδινής δραστηριότητας του συζύγου και των παιδιών σας, ή απλά – όπως υποδηλώνει ο τίτλος του – ένα μέρος ανάπαυσης για κούπες εσπρέσο, ενώ οι προηγούμενοι φίλοι αντισταθμίζουν τις εξελίξεις στην καθημερινότητά τους. Ακριβώς όπως υπάρχουν πολλές δυνατότητες στα τραπέζια εσπρέσο, δεν υπάρχει απαγόρευση στο ευρύ φάσμα ενός γραφείου, πιθανώς. Μπορεί να είναι λεπτό και εύθραυστο στο σώμα, ή μπορεί να είναι στιβαρό και στιβαρό, ή να θεωρείται ένα από τα μυριάδες στυλ μεταξύ. Ομοίως, τα πόδια που βοηθούν θα μπορούσε να επιλέξει πολλές ποικιλίες. Ένα πολύ πιο ευαίσθητο γραφείο μπορεί να θεμελιωθεί με χάρη στα λεπτά πόδια που στρέφονται, το πολύ πιο σημαντικό γραφείο μπορεί να βρει τη βάση του σε παχύτερα πόδια επιτραπέζιου εσπρέσο τύπου Mission.

Ανεξάρτητα από το αν τα κρίσιμα πόδια είναι γρήγορα αλλά στιβαρά, όπως οι παραλλαγές Shaker and Mission, περίπλοκες και χαριτωμένες σαν ένα στυλ και σχέδιο ποδιού Cabriole ή ομαλές και απλές στροφές με τις απλές στην περίτεχνη σας. Τα υψηλής ποιότητας πόδια του τραπεζιού espresso είναι ζωτικής σημασίας για κάποια κατοικία που αισθάνεται αναμφισβήτητα “πλήρης”. Τα ξύλινα πόδια του τραπεζιού θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ή να σπάσουν τη θεματική ενότητα στην ιδιοκτησία και να δώσουν στον απαιτητικό σχεδιαστή την πιθανότητα να ορίσει τον τόνο για τις αλληλεπιδράσεις που θα μπορούσαν να αποκτήσουν θέση κατά τη διάρκεια του δωματίου.

Η Osborne Wood Goods προσφέρει στους σχεδιαστές, τους κατασκευαστές επίπλων σπιτιών, τους χομπίστες και τους ιδιοκτήτες σπιτιών τη δυνατότητα να εκφράσουν τους εαυτούς τους για τις λύσεις επίπλων κατοικίας και οικιακής διακόσμησης. Ο Osborne φέρνει μια ολόκληρη σειρά από ξύλινα πόδια για τραπέζια εσπρέσο, επίσης ως διακοσμητικά στρογγυλά και σκαλιστά πόδια σε πολλά άλλα ύψη. Καλύτερα να αποκτήσετε ένα γραφείο εσπρέσο τύπου Mission, τα κωνικά πόδια αποστολής είναι διαθέσιμα σε πλάτος 5 ιντσών, αναπτύσσοντας την τολμηρή και στιβαρή ματιά που απαιτεί η ματιά της αποστολής. Μια στενότερη κωνικότητα είναι προσβάσιμη χωρίς την εσοχή χάραξη, δημιουργώντας μια εμφάνιση που είναι πολύ περισσότερο μαζί με τα ίχνη με το προϊόν Shaker. Επίσης, παρουσιάζεται μια ποικιλία στροφών, από το βασικό αλλά εξαιρετικό πόδι της Αγγλικής χώρας, στο περαιτέρω περίτεχνο πόδι του Early Earth. Για οποιεσδήποτε συνθήκες που συνδέονται με κάποιο θέμα λίγο μοναδικό, το Osborne Wooden Objects είναι συχνά εξαιρετικά ευχαριστημένο να συνεργάζεται με τους υποψήφιους αγοραστές του για την παραγωγή εξατομικευμένων ξύλινων ποδιών. Για απλά ένα εξαιρετικό γραφείο καφέ με απλή έλξη, τα σωστά ξύλινα πόδια είναι πιθανό να κάνουν μια σφαίρα μετασχηματισμού.

No Comments

Post a Comment